Голова АПН виступить на Регіональній Євросесії від Представництва ЄС «Влада та ГО: здобутки у співпраці»

25-26 травня Представництво Європейського Союзу в Україні проведе онлайн вебінари, присвячені обговоренню реалізованих проєктних ініціатив представниками влади та громадського сектору в

рамках програм від Європейського Союзу.

 

26 травня, з 16:00 до 17:00 участь у заході візьмуть Дмитро Сінченко, голова Асоціації Політичних Наук та Андрій Табалов, секретар Кропивницької міської ради. У своїй презентації вони розкажуть про успішні проекти, які вони реалізували за сприяння ЄС у Кропивницькому. 

У заході також братимуть участь представники інших громадських організацій, благодійних фондів, аналітичних центрів, навчальних закладів та місцевої влади, що мають досвід співпраці з проєктами Євросоюзу та займаються утвердженням європейських цінностей.

 

Захід буде присвячений обговоренню історій успіху співпраці місцевої влади та неурядових організацій у реалізації проєктів, що фінансуються Європейським Союзом. Спікери будуть презентувати свої проєкти, ділитися досвідом участі в грантових ініціативах ЄС, а також розкажуть про короткострокові та довгострокові результати своєї діяльності.

 

Участь у вебінарах безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/Eurosession

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/4232216560123632/

 

25 травня (понеділок), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: http://youtu.be/BBDS_rFjC-s

 

26 травня (вівторок), 16:00 – 17:00

 

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: http://youtu.be/KE1FpX7TjVQ