Асоціація Політичних Наук навчала місцевих депутатів комунікувати з громадянами

Протягом червня-липня 2021 року громадською кампанією Атестація депутатів місцевих рад проводиться навчання для місцевих депутатів та їх помічників щодо комунікації із громадянами. У Кропивницькому тренінг організувала Асоціація Політичних Наук, повідомляє прес-служба АПН.

 

Тренінг включає наступні теми:

·  Форми взаємодії місцевих депутатів із громадянами;

·  Канали комунікації між депутатами та жителями громади;

·  Вивчення цільової аудиторії та формулювання повідомлень;

·  Технічні особливості Facebook тощо.

 

Тренінг для місцевих депутатів та їх помічників в місті Кропивницькому відбувся 29 червня у приміщенні КропХабу. Окрім депутатів Кропивницької міськради та їх помічників, на тренінг також приїхали секретар Олександрійської міської ради, депутати районних та селищних рад.

«Такі заходи не тільки надихають та дають професійне зростання, але й є чудовим нетворкінгом та обміном досвіду з колегами. Дякую Дмитру Сінченку за організацію та Тетяні Кавальчук за креативну та легку трансляцію інформації», - поділилась враженнями від заходу депутатка партії "Слуга Народу" Анна Зарічна.

 

«Де ще вчитись конструктивній взаємодії місцевих депутатів з мешканцями громади, як не в громадському просторі Krop:hub Кропивницький , який вже, по своїй суті і функціоналу, є майданчиком взаємодії громади, реалізації громадських ініціатив, місцем єднання та діалогу. Дякую за дуже змістовну, лаконічну програму тренінгу, для молодих депутатів та їх помічників це – як знахідка. Чекаємо наступних навчань!», - додає депутатка Катерина Колтунова.

 

«Одним із наших пріоритетних завдань є підвищення ефективності та відкритості в роботі Кропивницької міської ради, а для цього потрібно не тільки критикувати, а і навчати. Для цього ми і проводимо подібні освітні заходи. Ми раді, що учасники тренінгу залишились задоволеними, і сподіваємось, що вони активно використовуватимуть набуті знання на практиці», - прокоментував організатор заходу Дмитро Сінченко.

 

Асоціація Політичних Наук з 2018 року реалізує громадську ініціативу «Атестація депутатів місцевих рад» у Кропивницькому. Ця ініціатива спрямована на сприяння підвищенню рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 15 міських рад обласних центрів України та міста Києва, а також підвищення поінформованості громадян про діяльність місцевих депутатів. Детальніше про Атестацію можна дізнатися за посиланням – https://attestation.in.ua/material/about_us