Набір в «Академію Антикорупційного Активіста»

ACREC розпочав набір в «Академію Антикорупційного Активіста»! Це мобілізаційна школа, основна ціль якої – зібрати та професіоналізувати волонтерів і активістів навколо антикорупційних ГО в регіонах, щоб разом підсилити їхні спроможності.

 

Для майбутніх учасників школи та молодих громадських активістів з усіх регіонів України буде розроблено абсолютно інноваційний курс. Його мета – на основі поєднання теорії та практики розвинути навички боротьби з корупцією. 

Якщо Вам цікава робота в громадському секторі та зусилля громадських організацій в сфері антикорупції, а також непокоять питання -

  • чому виникає корупція,
  • як працює антикорупційна політика в Україні,
  • які є методи та інструменти протидії та запобігання корупції,

тоді ця програма саме для Вас!

Також це можливість прослухати курс від досвідчених практиків та "ветеранів" громадського сектору з регіонів, обмінятися знаннями та розширити свою мережу контактів з експертами та активістами.

 

Після закінчення Школи учасники заохочуватимуться до волонтерської роботи та стажування у найбільш відомих антикорупційних ГО найбільших міст України.

Тривалість курсу: 3 місяці (квітень-червень 2021)

Формат проведення: онлайн-курс.

 

Перевага при відборі надаватиметься регіональним активістам із Кропивницького, Чернігова, Рівного, Кременчука, Львова, Тернополя, Хмельницького, Нікополя, Харкова, Івано-Франківська, Сєвєродонецька, Вінниці, Сум, Житомира та Київської області.

 

Основні теми навчальної програми:

-Теоретичне підгрунтя корупції;

-Аналіз антикорупційних реформ України та світових практик;

-Чим займаються антикорупційні громадські об’єднання в Україні;

-Проведення антикорупційних розслідувань: як виявляти конфлікт інтересів, проводити контент-аналіз, здійснювати пошук інформації в базах даних.

-Публічні комунікації в сфері корупції;

-Практики роботи з місцевою владою;

-Доступ до публічної інформації.

 

Заповніть форму відбору, щоб доєднатися до спільноти антикорупційних активістів: https://tinyurl.com/59bbhe54

Дедлайн заповнення: 21 березня, 23:59