Асоціація Політичних Наук анонсує чергові онлайн-обговорення законодавчих ініціатив

У рамках проєкту «Асоціації Політичних Наук», який покликаний посилити комунікацію між громадянами та депутатами Верховної Ради, відбудуться нові громадські обговорення законодавчих ініціатив, цього разу – в онлайн форматі.

 

Графік запланованих обговорень:

·         09.04.2020 о 14.00 – обговорення пропозицій щодо змін до законодавства про політичні партії

·         10.04.2020 о 14.00 – Обговорення законодавства, яке прийняте у зв’язку з пандемією COVID 19 та карантином

·         13.04.2020 о 14.00 – обговорення законопроєкту "Про обіг зброї"

·         14.04.2020 о 14.00 – обговорення важливості та нагальності внесення змін до Конституції щодо перейменування Кіровоградської та Дніпропетровської областей

·         15.04.2020 о 14.00 – обговорення законодавчих ініціатив щодо вирішення проблеми війни з Росією

·         16.04.2020 о 14.00 – обговорення освітньої реформи

До участі запрошуються народні депутати, їх помічники, експерти, представники політичних партій, громадських організацій, органів місцевого самоврядування і всі зацікавлені сторони.

 

«Карантин вносить корективи в наше життя, однак воно продовжується, і наша організація пристосовує свою роботу під нові реалії. Онлайн-формат має і свої переваги, адже він стирає кордони, тому ми можемо запросити більше цікавих і авторитетних експертів та представників влади. Запрошуємо до участі в обговореннях всіх зацікавлених!», – говорить голова Асоціації Політичних Наук Дмитро Сінченко.

 

Щоб взяти участь у будь-якій із запропонованих дискусій, достатньо записатися через онлайн-форму за посиланням, або зв’язатися з організаторами.

 

Проєкт «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень» триватиме до кінця травня. Він реалізується Асоціацією Політичних Наук в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

 

Прес-служба «АПН»