У Кропивницькому обговорять нове виборче законодавство

У рамках проекту «Асоціації Політичних Наук», який покликаний посилити комунікацію між громадянами та депутатами Верховної Ради, відбудеться обговорення нового виборчого законодавства.

 

Захід відбудеться 13 березня 2020 р. о 14.00 за адресою вул. Дворцова, 32/29, 408 к., до участі запрошуються експерти, представники політичних партій, громадських організацій, органів місцевого самоврядування і всі зацікавлені сторони.

 

«Вже цього року нам треба буде тестувати новий Закон під час місцевих виборів, а питань до нього сьогодні дуже багато. Ми маємо намір разом з експертами, депутатами і зацікавленими громадянами розібратись в тонкощах виборчого законодавства і обговорити ризики, які в ньому приховані», – говорить голова Асоціації Політичних Наук Дмитро Сінченко.

Проєкт «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень» триватиме до кінця травня. Він реалізується в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне представництво», що виконується Фондом Східна Європа.

 

Прес-служба «АПН»