У Кропивницькому відбулася інтелектуальна гра для молоді з питань представницької демократії та місцевого самоврядування

Протягом вересня-жовтня громадські організації-учасниці кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» проводять серію інтелектуальних ігор для молоді з питань представницької демократії та місцевого самоврядування по всій Україні. 13 вересня 2019 року така гра відбулась і у Кропивницькому.

 

"Неодноразово мешканці Кропивницького чули про Кампанію «Атестація депутатів місцевих рад». З огляду на прагнення молоді до креативу та потребу у навичках критичного мислення, ми провели інтелектуальну гру з питань представницької демократії та місцевого самоврядування. Місцями завдання були надскладними, молодь виявила достатньо високий рівень знань та мотивації", - розповів голова ГО "Асоціація Політичних Наук" Дмитро Сінченко.

До участі у грі запрошувались команди студентів вишів та молоді гравці інтелектуальних ігор, які бажають спробувати свої сили у визначеній тематиці. Ми дуже вдячні всім, хто відгукнувся та взяв участь. Перший такий захід відбувся у ЦДПУ ім. В. Винниченка. Дякуємо їм за гостинність.