Чи є серед кропивницьких депутатів «відмінники»?

22 травня в Кропивницькому відбудеться публічна дискусія, присвячена результатам громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» за результатами 2018 року.

 

Під час заходу:

-          Буде оголошено лідерів та аутсайдерів оцінювання депутатів міської ради протягом третього року повноважень;

-          Розкажуть про тенденції реалізації повноважень депутатами Кропивницької міської ради в порівнянні з тенденціями інших міських рад 14-ти обласних центрів та м. Києва;

-          Разом з депутатами обговорять, як підвищити поінформованість містян про діяльність депутатів;

-          Презентують інтернет-ресурс «Атестація депутатів місцевих рад»

 

Час: середа, 22 травня, 14:00

Місце: Громадський офіс Кіровоградської обласної державної адміністрації

 

Спікери:

-          Сінченко Дмитро, голова «Асоціації Політичних Наук»

-          Бочарова-Туз Юлія Леонідівна, аналітик ГО «АПН»

До участі в дискусії запрошуються депутати Кропивницької міської ради, експерти та представники ЗМІ

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 23 місцевих рад з 17 областей України, а також підвищення поінформованості громадян про діяльність місцевих депутатів. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями з 16-ти регіонів України за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в місцевих радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», з 2018-го року за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відбувається розробка веб-платформи «Місцеві депутати. Атестація».

 

Прес-служба АПН