АПН продовжує боротися за наглядові ради при комунальних підприємствах Кропивницького

Сьогодні на черговому засіданні сесії міської ради Кропивницького голова ГО «Асоціація Політичних Наук» Дмитро Сінченко знову озвучив питання про утворення наглядових рад при комунальних підприємствах Кропивницького.

 

За словами Дмитра Сінченка, попередньо проект рішення, яким передбачається формування наглядових рад, було обговорено на всіх депутатських комісіях міської ради та  із депутатами окремо. 

 

"Жодних заперечень та зауважень цей проект рішення не отримав. Незважаючи на це все, депутати Кропивницького не підтримали його на сесії міської ради. Напевно, вони не дуже зрозуміли суті цієї пропозиції. Наглядові ради створюються, щоб зробити КП конкурентними у порівнянні з приватними. Членами цих рад будуть професіонали у сфері комунального господарства. Не потрібно їх плутати з громадськими радами", - зазначив Дмитро Сінченко.

Громадський активіст вручив міському голові, секретарю міської ради Кропивницького та представникам фракцій по примірнику спеціальної брошури із роз’ясненнями, для того, щоб посадовці мали чітке уявлення про наглядові ради.

 

На завершення свого виступу кропивничанин запропонував визначити дату і, разом з громадськими активістами, міським головою, депутатами та представниками комунальних підприємств більш детально обговорити проект рішення, а на наступному засіданні сесії проголосувати за нього.