АПН реалізує новий проект щодо медичної реформи

2 травня ГО «Асоціація Політичних Наук» розпочала реалізацію проекту «Медична реформа на Кіровоградщині: з перших кроків, разом з громадськістю до благополучних років». Діяльність в межах проекту полягає у здійсненні громадського моніторингу процесу реформування первинної ланки медичної допомоги на Кропивниччині. Експертами АПН  протягом шести місяців буде проведено 60 глибинних інтервю та 3 фокус-групи.

 

Метою проекту є сприяння ефективному запуску реформи медичної допомоги в Кіровоградській області, як складової частини Угоди про асоціацію Україна-ЄС шляхом залучення широкого кола громадськості до здійснення моніторингу виконання основних компонентів реформи та врахування громадських інтересів у процесах її впровадження.

 

Проект реалізовуватиметься на території Кіровоградської області та охоплюватиме всі рівні адміністративних територій. Головними вигодонабувачами проекту є місцеві громади області, які, за результатами проекту, отримають правильно організовану мережу центрів надання первинної медичної допомоги.

 

 

Ця публікація була підготовлена в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid) та Міжнародного фонду «Відродження» (http://www.irf.ua), який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та "Європейською правдою". Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО "Асоціація Політичних Наук" і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».