АПН продовжує моніторити роботу госпітальних рад області

22 березня в Добровеличківці відбулось засідання госпітальної ради Західного госпітального округу. Окрім членів ради, які представляють всі райони, які входять до вищезгаданого округу, представників департамент охорони здоров'я при ОДА та районної влади, участь у засіданні взяли і представники громадського сектору.

 

На засіданні було затверджено Положення про Госпітальну раду та графік засідань на 2018. Також під час наради значну увагу було приділено питанню залучення громадського сектору до роботи Госпітальної ради та створення сайту.

 

Також було підняте питання незадовільного стану доріг між населеними пунктами округу. Тому, представниками госпітальної ради було підготовлено звернення до обласної державної адміністрації щодо необхідності ремонту доріг автомобільного сполучення між населеними пунктами Західного госпітального округу Кіровоградської області.

Сподіваємось, що в подальшому громадськість районів, які входять до складу Західного округу, буде активно долучатись до роботи госпітальної ради. А члени ради будуть дослухатись до конструктивної критики та пропозицій від представників громади.

 

Експерти АПН продовжуватимуть тісну співпрацю з представниками громад районів та членами госпітальних рад, задля якісного впровадження медичної реформи на всіх рівнях.

 

Для довідки: проект «Залучення громадськості до роботи в госпітальних радах: від відкритості до ефективності» виконується "Асоціацією Політичних Наук", в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст тренінгу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

 

Прес-служба АПН