У Києві презентують оновлений рейтинг прозорості 50-ти найбільших міст України та фінансового здоров'я місцевих бюджетів

20 березня 2018 року у Києві відбудеться Конференція «Прозорі та фінансово здорові органи місцевого самоврядування в Україні». Захід проводиться з метою презентувати оновлений рейтинг прозорості 50-ти найбільших міст України та фінансового здоров'я місцевих бюджетів.

 

Організаторами Конференції виступають Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) спільно з Інститутом соціальних та економічних реформ (INEKO, Словаччина) за підтримки Посольства США в Україні. Захід відбувається в рамках роботи над проектом «Прозорі та фінансово здорові органи місцевого самоврядування в Україні». Партнером проекту у Кіровоградській області є ГО «Асоціація Політичних Наук».

 

Основною метою є розробка рекомендацій щодо прозорого прийняття рішень органами місцевого самоврядування, сприяння транспарентності та вирішення актуальних проблем у сфері фінансового здоров’я бюджетів міст та областей.

Питання до обговорення:

 

1. Презентація оновленого рейтингу «Прозорість 50-ти найбільших міст України».

2. Презентація рейтингу «Фінансове здоров'я бюджетів міст та регіонів України»

3. Обговорення позиції державних органів щодо поточних питань прозорості у муніципалітетах України.

 

До участі у дискусії запрошуються: державні органи влади, представники органів місцевого самоврядування, неурядові організації, експертне середовище, ЗМІ та інші.

 

Реєстрація учасників: Для участі у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою s.radchenko@icps.com.ua, вказавши своє ім'я та прізвище, організацію, яку Ви представляєте, та контактні дані.

 

Реєстрація ЗМІ: Для участі представників медіа у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою press@icps.com.ua.

 

Прес-служба ГО «АПН»