Новий статут міста Кропивницький: погляд громадськості

15.06.2017 р. о 15.00 у приміщенні Кропивницького Прес-клубу (вул. Соборна 1-а) відбудеться публічна дискусія «Новий статут міста Кропивницький: погляд громадськості». До участі в дискусії запрошені кропивницький міський голова, депутати міськради, чиновники, громадські активісти та експерти, а також журналісти.

 

Під час дискусії планується обговорити напрацювання робочої групи зі статуту міста при міськраді, найкращі практики інших міст, нове законодавство, якому повинен відповідати статут. Громадські активісти оголосять свої вимоги та рекомендації, а також оприлюднять власні проекти статуту та положень, що мають стати його додатками.

Проект «Рекомендуємо демократію» здійснюється в рамках другого конкурсу малих грантів «Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні» за фінансової підтримки Європейського союзу. Зміст цієї публікації є одноособовою відповідальністю ГО "Асоціація Політичних Наук" і за жодних обставин не може вважатись як така, що відображає позицію Європейського союзу.

 

Прес-служба АПН