Асоціація Політичних Наук декомунізувалась

Асоціація Політичних Наук привела свої документи у відповідність до Закону «Про декомунізацію», Закону «Про громадські об`єднання» та до нової редакції Податкового Кодексу.

 

Про це йшлося на прес-конференції ГО «Асоціація Політичних Наук», яка відбулась 14 грудня в інформаційному центрі «Перевесло».

 

«Для нас було дуже важливим, як можна швидше позбутись анахронічної приставки «кіровоградська обласна» в назві нашої організації. Отже тепер ми просто Громадська організація «Асоціація Політичних Наук», без прив`язки до міста чи області. Ми констатуємо той факт, що вже давно вийшли на якісно новий, всеукраїнський рівень. Адже наш досвід і успіхи на місцевому рівні дозволяють нам це зробити» - коментує голова АПН Дмитро Сінченко.

 

Окрім декомунізаційних змін, Асоціація Політичних Наук змінила мету, а також внесла до Статуту всі зміни, яких вимагає нова редакція Податкового Кодексу. 

Відтепер метою діяльності Асоціації є сприяння підвищенню прозорості, ефективності та демократизації політичних процесів в Україні.

 

«Замість громіздкої і незрозумілою для більшості мети, в якій основний акцент був на захисті прав членів організації, ми тепер маємо чітку, лаконічну та широку мету. Окрім того, наша організація відтепер може займатись спостереженням за виборами, чого раніше не було. Також в Статуті дуже чітко прописаний та роз`яснений антикорупційний напрямок нашої роботи» - пояснює зміни до Статуту юрист організації Діана Бондаренко

 

Прес-служба АПН

Write a comment

Comments: 0