Суд щодо непублічності Кіровоградської міської ради знову перенесено

Суд за позовом голови КОО "Асоціація Політичних Наук" Дмитра Сінченка щодо непублічності міської влади знову перенесено. Цього разу засідання відбулося на годину раніше, ніж його призначили, і без участі позивача. 

 

Тож коли позивач із адвокатом прийшли на судове засідання, побачили у розкладі, що розгляд їх справи відбувся годину тому. А в залі уже розпочалось наступне засідання.

 

“У мене таке враження, що суд розгляне мою справу тільки після остаточного перейменування Кіровограда. Сьогоднішнє засідання знову не відбулось. По телефону мені повідомили на 15.00, а насправді засідання призначили на 14.00. Письмової повістки я не отримував, СМС та мейлів мені цього разу не надсилали, на відміну від минулих засідань… Ще й справа, призначена на 15.00, була підозріло подібна на мою – позов до міськради “про визнання неправомірним та скасування рішення”, різниця лиш у прізвищі позивача і відсутності преси… Через мою “неявку” засідання перенесли на 17 травня 2016 року на 9.00. Повістку запропонували отримати особисто у будь-який робочий день. Що ж, залишається почекати ще один місяць…” – пояснив Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, суд переноситься уже вчетверте.

 

КАС Стаття 171. Особливості провадження у справах щодо оскарження нормативно-правових актів органів виконавчої влади, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування та інших суб'єктів владних повноважень.

7. Адміністративна справа щодо оскарження нормативно-правових актів вирішується протягом розумного строку, але не пізніше одного місяця після відкриття провадження у справі. У виняткових випадках з урахуванням особливостей розгляду справи суд ухвалою може продовжити строк розгляду справи, але не більш як на один місяць.

 

Провадження у справі було відкрито 25.01.2016 року.

Write a comment

Comments: 0