Росіяни заблокували блог Дмитра Сінченка

За офіційним запитом соціальної мережі «ВКонтакте» понад тиждень було заблоковано роботу особистого сайту кіровоградського блогера і публіциста Дмитра Сінченка. Про це Златополю стало відомо з власних джерел.

 

Після тривалого листування з командою підтримки платформи Jimdo та з мережею ВКонтакте, сайт вдалось розблокувати. Як пояснили у адміністрації мережі ВКонтакте, сайт було заблоковано через скаргу на статтю «Війна символів. Путін хоче взяти реванш в центрі України?», посилання на яку було розміщено в соціальній мережі.


У згаданій статті йшла мова про проблему перейменування міста Кіровограда, зокрема – критична оцінка можливого повернення імперської назви Єлисаветград.



«Мій сайт http://sin4enko.jimdo.com/ понад тиждень був заблокований за офіційним запитом мережі ВКонтакте через мої матеріали про українсько-російську війну, зокрема, про її інформаційну складову... Сьогодні його нарешті розблоковано. Можна продовжувати роботу», - прокоментував ситуацію голова Асоціації Політичних Наук Дмитро Сінченко.

Write a comment

Comments: 0