Асоціація Політичних Наук оприлюднить результати соціологічного дослідження

2 липня (четвер) о 14.00 в приміщенні Кіровоградського прес-клубу (вул. 50 років Жовтня, 1а, ТЦ «Копілка», 2-й поверх) КОО «Асоціація Політичних Наук» презентує результати соціологічного опитування в межах м. Кіровоград.

Напередодні ухвалення нової редакції Закону про місцеві вибори, голова АПН Дмитро Сінченко оприлюднить свіжі рейтинги політичних партій та імовірних кандидатів на посаду міського голови. Асоціація також не обійде своєю увагою і актуальне нині питання перейменування міста.

 

Для довідки: Кіровоградська обласна організація «Асоціація Політичних Наук» створена у 2008 році. Метою діяльності організації є аналіз якості політики та її репрезентаторів в Кіровоградській області. Асоціація займається дослідженнями, моніторингом, аналізом та підготовкою практичних рекомендацій для підвищення прозорості та демократизації політичних процесів на Кіровоградщині.

Асоціації Політичних Наук проводила соціологічні опитування на всіх виборчих кампаніях в місті Кіровограді, починаючи з 2012 року.

Прес-служба АПН

Write a comment

Comments: 0