Ні! - ухваленню законопроекту про НЕсвободу мирних зібрань No.2508а

У вівторок, 22 жовтня о 13:00 відбудеться прес-конференція на тему «Ситуація зі свободою мирних зібрань у Кіровограді та в Україні»

На прес-конференції будуть озвучені можливі ризики, які в собі несе законопроект №2508а. Також буде прокоментована позиція фракцій ВР, щодо прийняття даного закону.

Прес-конференція відбувається на підтримку попереджувальної акції протесту проти ухвалення законопроекту проНЕсвободу мирних зібрань No.2508а, що є проектом-"клоном" скандального2450.Акція пройшла в понеділок, 21 жовтня о 10:00 в Києві (вул. Грушевського, 18/2) та інших регіонах.

 

Прес-служба Асоціації Політичних Наук

 Організації члена ВІ «За мирний протест»

 

Всеукраїнська ініціатива «За мирний протест!» -неурядовий позапартійний громадський рух, що утворився в 2011 році і вже об’єднав навколо себе суспільних активістів та коаліцію з 130 правозахисних та інших громадських організацій, а також профспілок, котрі багато років поспіль займаються проблематикою мирних зібрань чи користуються правом на протест. Активісти ініціативи зібрали більше 18 тис. підписів на захист свободи мирних зібрань в Україні, та вже провели десятки круглих столів у обласних центрах країни, розпочавши діалог з представниками органів місцевого самоврядування, Міністерства внутрішніх справ та суддями адміністративних судів щодо важливості фундаментального права людей на мирні зібрання.

Write a comment

Comments: 0