Конкурс політичної сатири «Цирк на дроті»

Кіровоградська обласна організація «Асоціація Політичних Наук» оголошує обласний конкурс політичної сатири «Цирк на дроті».

 

Метою конкурсу є актуалізація в сучасних молодіжних творчих середовищах України мистецького гумористичного жанру карикатури. Організатори конкурсу розраховують надати поштовх творчій молоді до проявлення власного мистецького та гумористичного таланту.

 

Роботи на конкурс приймаються у номінаціях Карикатура, Демотиватор та Шарж. Дозволяється тематика «Політичне життя Кіровоградської області після парламентських виборів 2012 року» та вільна техніка виконання, формат аркуша А3 або А4 (цифровий варіант повинен передбачати можливість друку у зазначених форматах).

 

Роботи, виконані у цифровому варіанті (оригінали), необхідно надсилати на електронну скриньку presscentr5@gmail.com з позначкою “На конкурс політичної сатири”. Кожен автор може подавати до п’яти робіт на конкурс. Прийом робіт закінчується о 18:00 30 серпня 2013 року.

 

УВАГА! Закликаємо авторів надсилати оригінали власних карикатур, шаржів та демотиваторів (у виняткових випадках якісно від скановану копію). Разом із конкурсною роботою просимо подавати інформацію про себе за формою:

 

1) Прізвище, ім’я, по-батькові;

 

2) Вік;

 

3) Навчальний заклад, факультет, курс/Місце роботи, посада;

 

4) Контактний телефон, адреса, електронна пошта;

 

5) Коротко про себе.

 

  

Перше місце у кожній із номінацій – мультимедійний планшет! Учасників очікують цікаві призи. Додатковий приз – переможцю інтернет-голосування у мережах «В Контакте» та «Facebook»!

 

  

Детальна інформація про конкурс на сайті Асоціації Політичних Наук:

 

http://polityka.jimdo.com/

 

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатися за телефоном:

 

(050) 564-14-54 або на електронну скриньку presscentr5@gmail.com

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    polityka (Monday, 23 September 2013 22:25)

    Щоб побачити конкурсні роботи - клікніть на карикатурі і перейдіть за посиланням.